Financial

Pentru multe companii, activitățile de financial wellness sunt piesa lipsă din puzzle-ul programelor integrate de wellness. Dezvoltă angajați mai echilibrați, mai fericiți și mai productivi, care sunt dinamici și încrezători în forțele proprii.

Conceptul de wellness financiar presupune gestionarea optimă a bugetului actual și o planificare riguroasă pentru viitor.

În România, educația financiară nu este o prioritate în școli, iar economisirea și organizarea vieții pe termen lung nu reprezintă o cutumă. Puțini sunt tinerii care se gândesc la vârsta pensionării sau părinții care asigură din timp viitorul copiilor și mulți cei care se orientează către nevoi curente, consum și creditare.

Programele Wellington educă și oferă sfaturi practice cu privire la administrarea banilor, fie ca este vorba despre metode inovative de consum sau vacanțe cu minimum de costuri. Wellbeing-ul financiar oferă resursele și mijloacele unei vieți echilibrate și conduce la o stare de bine pe toate planurile.

7 piloni stau la baza programelor Wellington

w-pilon_1-physicalw-pilon_2-spiritualw-pilon_3-emotionalw-pilon_4-environmentalw-pilon_5-financialw-pilon_6-intellectualw-pilon_7-social

Ce spun clienții

Cere o ofertă

  Nume

  Avem nevoie de acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul comunicarilor de marketing:

  danu

  Email

  Mesaj

  Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
  Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

   

  This will close in 5 seconds