Intellectual

Programele de wellness mental întrețin curiozitatea specific umană și dorința de a învăța lucruri noi. Un intelect antrenat este secretul unei vieți echilibrate. Ajuta activ la rezolvarea cât mai eficientă a problemelor, dezvoltă creativitatea și întreține capacitatea creierului de a absorbi informații noi.

O viață emoțională echilibrată este extrem de importantă pentru sănătate. Tehnicile de stress management, relaxarea prin respirație, terapiile de îmbunătățire a calității somnului și sedințele de coaching sau consiliere contribuie activ la atingerea unei stări generale de bine.

În plus, îi motivează pe angajați să urmărească interese sau pasiuni proprii și îi țin ancorați în realitatea cotidiană. Odată atinsă starea de wellbeing intelectual, vor observa că sunt mai deschisi în fața provocărilor și caută cu îndrazneală situații care să le testeze mintea și creativitatea.

Angajații dumneavoastră:

 • Sunt mereu deschiși la idei și propuneri noi?
 • Caută în permanență oportunități de dezvoltare personală și de învățare?
 • Se implică în activități care îi stimulează intelectual?
 • Își folosesc creativitatea la parametrii maximi?

Dacă raspunsul la cel puțin una dintre aceste întrebări este “Nu”, atunci un program de intellectual wellness poate fi soluția. Activitățile Wellington destinate relaxării mentale stimulează creativitatea, destresează, amuză și antrenează gândirea. Fie că este vorba despre un workshop handmade sau jocuri dinamice, efectul este o stare generală de bine care se răsfrânge asupra tuturor aspectelor vieții.

7 piloni stau la baza programelor Wellington

w-pilon_1-physicalw-pilon_2-spiritualw-pilon_3-emotionalw-pilon_4-environmentalw-pilon_5-financialw-pilon_6-intellectualw-pilon_7-social

Ce spun clienții

Cere o ofertă

  Nume

  Avem nevoie de acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul comunicarilor de marketing:

  danu

  Email

  Mesaj

  Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
  Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

   

  This will close in 5 seconds