Physical

La Wellington, credem cã o viațã echilibratã începe cu un corp sãnãtos.

Evaluãrile biometrice sunt primul pas în configurarea unui program de wellness integrat și oferã o privire de ansamblu asupra stãrii de sãnãtate a fiecãrui angajat în parte. Vorbim despre o serie de analize neinvazive, dar extrem de eficiente în stabilirea punctului de pornire spre un stil de viațã echilibrat. În funcție de rezultate, elaborãm împreunã un program de physical wellness care sã aducã schimbãri reale în atitudinea angajaților fațã de propriul lor organism.

Noi demonstrãm cã un aport corect de nutrienți se realizeazã fãrã efort, atunci când ai la îndemânã toate informațiile. Activitãțile Wellington dedicate nutriției explicã ce și mai ales de ce are nevoie organismul nostru, oferã sfaturi de îmbunãtãțire a dietei zilnice și demonstrații practice de gãtit sãnãtos accesibile chiar și celui mai ocupat angajat.

În plus, implicãm angajații în activitãți fizice chiar la birou pentru cã mișcarea creeazã o stare generalã de bine (destreseazã, relaxeazã musculatura tensionatã, ajutã inima și sistemul circulator, previne bolile profesionale).
Atingerea unei stãri fizice de wellbeing înseamnã asumarea responsabilitãții pentru propria stare de sãnãtate, o grijã constantã pentru organism și abilitatea de a înțelege semnele pe care le transmite corpul. Este baza pe care se construiește o viațã echilibratã.

7 piloni stau la baza programelor Wellington

w-pilon_1-physicalw-pilon_2-spiritualw-pilon_3-emotionalw-pilon_4-environmentalw-pilon_5-financialw-pilon_6-intellectualw-pilon_7-social

Ce spun clienții

Cere o ofertă

  Nume

  Avem nevoie de acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul comunicarilor de marketing:

  danu

  Email

  Mesaj

  Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
  Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

   

  This will close in 5 seconds