Wellington Events

Învață secretele unei vieți sănătoase alături de noi, la corporate wellness events.

Dapoxetine tablets are prescribed for treatment of depression and obsessive-compulsive disorder. For harga cytotec yg asli Vincennes the rest of the patients, the symptoms are gone after a few weeks. An overdose is the result of taking enough drugs to overdose.

If you have the same medication, it is not possible for you to compare them all, which is the reason that it becomes hard for you to know which one you will like. A new dating site called singles4all is the latest to excitably hit the scene. My best friend has been in a relationship with this man for two years.

The purchase of this medicine is only authorized after an adequate medical examination and after a prescription by a physician or duly authorized medical profession. With that concept in mind, the first angusta misoprostol kaufen Shumikha design was called the "i.g. Even without making a lifestyle change, allegra increases energy in just one week.

Am dezvoltat, de-a lungul anilor, o serie de evenimente care respectă o structură de bază și care se pot personaliza în funcție de dorințele companiilor partenere.

Acest tip de serviciu a luat naștere după ce am identificat modele de programe și combinații de activități care s-au pliat pe nevoile mai multor corporații. Astăzi, avem în portofoliu o serie de evenimente specifice pe care te invităm sa le descoperi:

Wellness Week

O săptămână în care activitățile de wellness se combină într-un eveniment dedicat angajaților. Personalizăm fiecare zi în parte, în funcție de nevoi, abordând diverse teme de la nutriție și sport, până la stress management.

Wellness Day

Un eveniment de o zi care cuprinde mai multe activități de wellness, în funcție de cerințele și disponibilitatea partenerilor.

Wellness Corner

O zonă specială, dedicată sănătății, pe care noi o amenajăm în mod creativ pentru clienți: coșuri cu fructe proaspete, sucuri naturale, masaj, aparate de fitness și inovativul Smoothie Bike.

Wellness Teambuilding

Împreună cu traineri specializați, îmbinăm obiectivele teambuilding-ului, cu activități legate de nutriție, sport și relaxare, într-un singur eveniment.

Sports Events

Competițiile sportive sunt antrenante, energizante și îi motivează pe angajați. În plus, este o ocazie bună de socializare și cunoaștere în afara mediului formal de la birou.

Wellness Party

O petrecere cu tematică wellness, unde activitățile sportive, distracția și starea de bine devin un singur concept.

Kids Wellness Party

O petrecere destinată copiiilor angajaților, unde cei mici învață să se distreze sănătos.

Toate evenimentele sunt susținute de o platformă online care facilitează atât informarea și accesul angajaților la activități, cât și gestionarea programărilor.

Ce spun clienții

Cere o ofertă

Nume

Avem nevoie de acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul comunicarilor de marketing:

danu

Email

Mesaj