Wellington Events

Învață secretele unei vieți sănătoase alături de noi, la corporate wellness events.

Am dezvoltat, de-a lungul anilor, o serie de evenimente care respectă o structură de bază și care se pot personaliza în funcție de dorințele companiilor partenere.

Acest tip de serviciu a luat naștere după ce am identificat modele de programe și combinații de activități care s-au pliat pe nevoile mai multor corporații. Astăzi, avem în portofoliu o serie de evenimente specifice pe care te invităm sa le descoperi:

Wellness Week

O săptămână în care activitățile de wellness se combină într-un eveniment dedicat angajaților. Personalizăm fiecare zi în parte, în funcție de nevoi, abordând diverse teme de la nutriție și sport, până la stress management.

Wellness Day

Un eveniment de o zi care cuprinde mai multe activități de wellness, în funcție de cerințele și disponibilitatea partenerilor.

Wellness Corner

O zonă specială, dedicată sănătății, pe care noi o amenajăm în mod creativ pentru clienți: coșuri cu fructe proaspete, sucuri naturale, masaj, aparate de fitness și inovativul Smoothie Bike.

Wellness Teambuilding

Împreună cu traineri specializați, îmbinăm obiectivele teambuilding-ului, cu activități legate de nutriție, sport și relaxare, într-un singur eveniment.

Sports Events

Competițiile sportive sunt antrenante, energizante și îi motivează pe angajați. În plus, este o ocazie bună de socializare și cunoaștere în afara mediului formal de la birou.

Wellness Party

O petrecere cu tematică wellness, unde activitățile sportive, distracția și starea de bine devin un singur concept.

Kids Wellness Party

O petrecere destinată copiiilor angajaților, unde cei mici învață să se distreze sănătos.

Toate evenimentele sunt susținute de o platformă online care facilitează atât informarea și accesul angajaților la activități, cât și gestionarea programărilor.

Ce spun clienții

Cere o ofertă

  Nume

  Avem nevoie de acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul comunicarilor de marketing:

  danu

  Email

  Mesaj

  Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
  Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

   

  This will close in 5 seconds