Cine suntem

Wellington este prima companie din România care oferă programe integrate de corporate wellness, personalizate în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui client.

Noțiunea de Corporate Wellness a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, în urmă cu 40 de ani. A pornit de la ideea de tratare a diverselor boli profesionale, iar cu timpul s-a ajuns la concluzia că prevenția este cea mai importantă. Pentru o viața sănătoasă, omul trebuie să atingă echilibru pe toate planurile – fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Ne-am dezvoltat inițial ca divizie Max Relax, firma care a adus în premieră serviciul de On-Site Chair Massage pe piața din România. În 2015 am decis să continuăm și să extindem activitatea de corporate wellness a diviziei prin crearea unui brand de sine stătător – Wellington.

Gama noastră de programe acoperă în totalitate ariile conceptului de wellness și vine în sprijinul companiilor responsabile, dispuse să investească în “wellbeing”-ul angajaților. Devenim, astfel, un partener de încredere care oferă instrumentele și suportul necesar pentru un stil de viață echilibrat.

În 2015 am obținut Certificarea de Corporate Wellness Specialist acordată de Corporate Health & Wellness Association (CHWA) din S.U.A (prima certificare din Europa Centrală și de Est).

Activitățile noastre se desfășoară on-site, informează, educă și încurajează angajații să trăiască sănătos. Rezultatul este îmbunătățirea mediului de lucru, creșterea productivității și a motivației.

Echipa noastră, formata din specialiști în kinetoterapie, sport, masaj, nutriție, coaching sau comunicare, se implică activ și răspunde nevoilor specifice ale clienților prin integrarea și personalizarea programelor de wellness, livrate și organizate în mod profesionist.

„A apus era în care te angajai într-o companie la 20 de ani și tot de acolo ieșeai la pensie. Piața muncii este atât de volatilă și oportunitățile atât de la îndemână, încât companiile au înțeles că angajații lor sunt importanți și trebuie păstrați. De fapt, nu doar că trebuie păstrați, ci îngrijiți – ca să fie sănătoși, fericiți și prezenți activ la birou.”

Alina Grozescu
Founder&CEO Max Relax și Wellington

Misiune

Un angajat sănătos și fericit este un angajat productiv. Noi contribuim la crearea unei atmosfere pozitive, susținem un mediu de lucru plăcut și o viață echilibrată pe toate planurile. Suntem partenerul de încredere al companiilor în furnizarea serviciilor de corporate wellness și aliatul principal în creșterea productivității angajaților acestora.

Viziune

Inspirăm schimbare în viața angajaților din România. Îi încurajăm să trăiască mai sănătos, cultivăm o atitudine pozitivă și susținem cu entuziasm ideea că orice obiectiv poate fi atins. Suntem un factor activ în atingerea echilibrului atât la serviciu, cât și pe plan personal.

Valori

Profesionalism

Suntem primii care au inițiat programe de wellness integrat, dezvoltând servicii particularizate pe nevoile clienților. Wellington este o companie dinamică, în continuă dezvoltare, care își diversifică și rafinează constant serviciile și programele. Prin know-how și tehnologie de ultimă generație definim performanța în materie de corporate wellness.

Flexibilitate

Ne adaptăm la nevoile și cerințele clienților și întâmpinăm ideile lor cu o atitudine deschisă și pozitivă. Vedem în propunerile partenerilor o oportunitate de dezvoltare pentru noi și acceptăm provocarea cu entuziasm și profesionalism.

Bună dispoziție

Întotdeauna ne vom surprinde clienții cu o bună dispoziție care le va aduce zâmbetul pe buze. Indiferent de tipul activității pe care o organizăm, specialiștii Wellington vor fi mereu veseli și pozitivi, atenți la nevoile participanților, o sursă de relaxare și confort.

Echipă

Suntem o echipă unită, ce luptă pentru un scop comun, acela de a contribui la bunăstarea clienților prin programe de wellness 360 de grade oferite.

Devotament

Suntem preocupați de menținerea motivației și instruirii profesionale a personalului propriu și acordăm un interes crescut satisfacției clienților noștri. Angajamentele pe care ni le asumăm sunt respectate de fiecare dată prompt, cu profesionalism, indiferent de obstacole.

Istoric

wellington-timeline

Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

 

This will close in 5 seconds