Impactul afecțiunilor comune asupra stării noastre de sănătate

25 iul Impactul afecțiunilor comune asupra stării noastre de sănătate

Te-ai gândit ce impact au răcelile, probleme digestive, lipsa somnului, stresul sau durerile musculo-scheletice asupra ta, performanței la job sau asupra familiei tale? Ai grijă de tine ca să performezi maxim in fiecare zi?

Raportul Sanofi ‘Self Care: Be Your Best’ 2018 ne arată cum aceste afecțiuni lăsate netratate pot avea un impact important asupra vieții noastre profesionale și personale.

Concluzii raport:

  • 26% din respondenți au fost obligați să ia o zi de concediu medical în ultima lună din cauza unei probleme de sănătate.
  • În ultima lună, 44% dintre persoane care au mers la serviciu suferă de probleme de sănătate comune, în timp ce 75% din respondeți declară că le-au afectat productivitatea.
  • În toate țările, stresul are cel mai puternic impact la locul de muncă, în timp ce 73% dintre cei care suferă de stres săptămânal afirmă că are un impact important asupra stării lor sufletești.
  • 41% dintre oameni spun că problemele de sănătate comune au un impact important asupra încrederii în sine
  • Mai mult de jumătate dintre angajați spun că problemele lor de sănătate au afectat motivația lor de a munci (54%), concentrarea (54%) și starea lor de spirit (55%).
  • Stresul are cel mai puternic impact la locul de muncă, iar 72% dintre cei care au declarat că sunt stresați, spun că această afecțiune are un impact important asupra motivației lor de a merge la locul de muncă.

(Studiu realizat in rândul a peste 18.000 de persoane în 9 țări: SUA, Mexico, Brazilia, Franța, Italia, Germania, Rusia, Australia si Japonia)

Studiul complet îl puteți decărca AICI.

 Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

 

This will close in 5 seconds