Be Inspired this March

O lună dedicată femeilor din compania ta!
Dedică-le angajatelor tale o lună în care să le sărbătorești pe ele ca femei: puternice, independente, frumoase!
Wellington îți aduce activități potrivite oricărei zone pe care dorești să o abordezi: îngrijire, creativitate, dezvoltare personală sau relaxare.

Ai grijă de tine! Se întâmplă adesea ca, fiind prinsă în cotidian, să uiți să ai grijă de cea mai importantă persoană din viața ta – TU! Luna aceasta, descoperă cum poți șă incluzi în rutina zilnică câțiva pași importanți pentru a emana încredere în fiecare zi. Fie că este vorba de un machiaj, un automasaj , un nou ritual de îngrijire a pielii sau un workshop de stil vestimentar, Wellington te ajută să radiezi în fiecare zi!

Atelier de creație cosmetice și produse de îngrijire a pielii

Atelier de creație cosmetice și produse de îngrijire a pielii

Alegerea produselor potrivite pentru pielea noastră poate fi de multe ori dificilă.
Învață alături de trainerul Wellington cum îți poți face singur acasă o varietate de produse de îngrijire a pielii precum: scrub, cremă hidratantă personalizată sau pudră de obraji iluminatoare.
La final, te vei bucura de un produs de îngrijire creat de tine, util în fiecare zi!
Atelier de creație parfum personalizat

Atelier de creație parfum personalizat

Uneori, un parfum reaprinde memoria mai puternic decât orice poză sau imagine. Este generator de senzații, emoții, dorințe…

Călătorește prin lumea creațiilor olfactive, testează pe pielea ta numeroasele arome de nișă și află care sunt notele care ți se potrivesc, iar apoi creează-ți propriul parfum!

Workshop de stil vestimentar personal

Workshop de stil vestimentar personal

“Cu ce mă îmbrac astăzi?” – este întrebarea cu care multe dintre noi ne confruntăm în fiecare dimineață. Află ce tip de croieli ți se potrivesc, cum să îți exprimi personalitatea prin îmbrăcăminte și cum poți deveni mai creativă cu articolele din garderoba ta, de la cei mai pricepuți traineri din domeniu.
Sesiuni individuale de pictură cu Henna / Jagua

Sesiuni individuale de pictură cu Henna / Jagua

Lasă-te decorat de artistul Wellington! Fie că e vorba de petrecere tematică sau de un eveniment inedit, un tatuaj cu henna sau jagua (un model din cele existente sau unul propriu și original, care durează între 5-15 zile), poate reprezenta un suvenir de neuitat.
Sesiuni individuale de hairstyle

Sesiuni individuale de hairstyle

Te-ai întâlnit vreodată cu o dimineață în care, orice ai fi făcut, părul tău nu voia să se aranjeze? În urma sfaturilor artistului nostru, vei putea învăța cum să eviți aceste situații, toate acestea în timp ce parul tău va fi atent aranjat.
Sesiuni individuale de make-up

Sesiuni individuale de make-up

În timp ce va aplica un machiaj profesional, make-up artistul Wellington îți va oferi recomandări personalizate și informații despre aplicarea produselor cosmetice.

Lasă-ți imaginația să zboare! O pată de culoare, un accesoriu personalizat sau un cadou unic, toate pot fi realizate de tine, dacă ai încredere în inspirația ta!
Dezvoltă-ți abilitățile practice și nu ezita să îți descoperi latura creativă și să îi dai frâu liber.

Atelier de mărțișoare handmade

Atelier de mărțișoare handmade

Descoperă-ți și dezvoltă-ți creativitatea printr-un atelier de mărțișoare DIY.
Trainerul Wellington te va îndruma în realizarea unui mărțișor unic, sau o broșă pe care să o dăruiești unei persoane dragi.
Atelier de bijuterii DIY

Atelier de bijuterii DIY

Relaxează-te și descoperă-ți îndemânarea printr-un atelier în care îți vei crea propriile bijuterii. Fie că este vorba de coliere sau papioane, vei avea la dispoziție o varietate de materiale pentru a îți pune în practică ideile.
Atelier de coronițe de primăvară

Atelier de coronițe de primăvară

În ultimii ani, activitatea de creație handmade a devenit din ce în ce mai populară în rândul publicului de orice vârstă. Sub îndrumarea trainerului, vei putea realiza (împreună cu colegii) coronițe de primăvară, numai bune pentru a vă decora casa sau biroul.
Cutia ta de bijuterii

Cutia ta de bijuterii

Cutiile de bijuterii reprezintă un accesoriu practic în casa ta, dar pot fi în același timp și un obiect decorativ.
Accesorizează-ți camera printr-o cutiuță care te va ajuta să îți păstrezi organizate până și cele mai prețioase bijuterii.
Atelier de design floral

Atelier de design floral

Într-o atmosferă relaxantă, vei învăța cum să realizezi propriul aranjament floral și cum să îl îngrijești ca să se păstreze aspectuos cât mai mult timp.
Atelier de terarii cu plante suculente

Atelier de terarii cu plante suculente

Construiește un mic aranjament din plante suculente, mușchi și ornamente așezate într-un vas de sticlă. În cadrul atelierului vei învăța cum aceste ecosisteme în miniatură prind viață și supraviețuiesc mulți ani, fără a avea nevoie de prea multă îngrijire.

Fii încrezătoare! Poți fi puternică, independentă și reconectată cu adevăratul tău „eu”. Wellington te va ajuta să îți descoperi brandul personal, ținuta perfectă de business sau chiar să fii inspirată de oameni cu povești de succes. Nimic nu îți va da încredere în tine ca descoperirea de sine!

Lecția de Personal Branding

Lecția de Personal Branding

Branding-ul personal – cartea ta de vizită. Descoperă-ți calitățile, talentele și aspirațiile printr-o experiență practică de introspecție care te va învăța să te pui în valoare.
Cum să cumperi inteligent

Cum să cumperi inteligent

Află mai multe despre personalitatea ta financiară, gândirile viciate dar și care sunt secretele magazinelor și cum poți atribui valoarea corectă unui produs, fără ancore emoționale.
Comportament și ținută în business

Comportament și ținută în business

Un seminar interactiv esențial pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare interpersonale și să dezvolte un comportament adecvat în mediul corporate/business.
Dress Smart 4 Business

Dress Smart 4 Business

Identifică-ți personalitatea stilistică, adaugă culoare și învață cum să pui în lumină succesul tău profesional, prin ținute vestimentare corespunzătoare.
Chasing Happiness

Chasing Happiness

Captivi în cotidian, ni se întâmplă adesea să scăpăm din vedere grija față de noi și să devenim din ce în ce mai obosiți, preocupați, îngrijorați. Descoperă în cadrul workshop-ului cum poți face din fericirea ta un mod de viață, nu o destinație.
Be inspired! - Speech motivațional

Be inspired! - Speech motivațional

Află poveștile extraordinare ale unor oameni motivați să își depășească limitele pentru a-și îndeplini visele! Fie că vei cunoaște sportivi de performanță, actori celebri sau personalități de referință ale mediului de business românesc, vei avea multe de învățat de la fiecare. Lasă-te inspirat de poveștile lor!

Propriul tău moment de relaxare! Suntem într-o continuă mișcare, pe fugă, cu sute de task-uri în minte. E momentul să profiți de un moment de liniște. Te invităm la un masaj relaxant sau un moment de meditație. Liniștea și calmul te vor ajuta să treci peste orice va urma!

On-Site Chair Massage

On-Site Chair Massage

O ședință de masaj profesionist care se realizează peste haine și durează 15 minute. Masajul este executat de către un kinetoterapeut, pe un scaun special de masaj și presupune exercitarea de presiuni asupra punctelor și zonelor energetice ale corpului, cu scopul de a restabili energia organismului și menține starea de sănătate.

Vezi AICI cum se desfășoară o ședință.

Hot Stone Chair Massage

Hot Stone Chair Massage

Varianta premium de On-Site Chair Massage, noul serviciu adus pe piața din România de către Max Relax începând cu anul 2019. Acest program presupune aplicarea manevrelor cu ajutorul pietrelor vulcanice încălzite în prealabil. Efectele terapeutice sunt accentuate datorită încălzirii tegumentelor, care permite relaxarea și eliminarea mai rapidă a tensiunilor musculare.

Vezi AICI cum se desfășoară o ședință

Bamboo Chair Massage

Bamboo Chair Massage

Al doilea serviciu premium lansat în premieră în anul 2019, ce revoluționează masajul clasic, pe scaun. Această nouă terapie folosește un set de bețe de bambus de diverse mărimi, încălzite în prealabil. Tehnica și efectele sunt comparabile cu cele din Deep Tissue Massage, manevrele fiind mai profunde, iar efectele accentuate datorită încălzirii bețelor de bambus cu care se realizează masajul.

Vezi AICI cum se desfășoară o ședință

Aromatic Hands Massage

Aromatic Hands Massage

Este important să îți îngrijești mâinile pentru că ele sunt cartea de vizită a oricărei persoane.

Amenajăm spațiul cu flori de lotus, bambuși, arome orientale și creme de masaj cu arome îmbietoare. Terapeutul Max Relax va folosi manevre specifice prin care va relaxa și detensiona fiecare mușchi al mâinilor tale.

Vezi AICI cum se desfășoară o ședință

Table Massage

Table Massage

O ședință de masaj cu o durată mai lungă (20 – 30 min) în care sunt vizate aceleași zone ca la masajul pe scaun: spate, ceafă umeri, brațe și mâini. Stilul masajului folosit este suedez, combinat cu manevre de presopunctură și tehnici de stretching.

Cere o ofertă

  Nume

  Avem nevoie de acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul comunicarilor de marketing:

  danu

  Email

  Mesaj

  Metamorfoza Wellington & Max Relax a început!
  Ne întoarcem în curând cu noua noastră identitate.

   

  This will close in 5 seconds